Svenska Labradoodleklubben bjuder in till två inspirerande dagar med föreläsningar, workshop och kunskapsutbyte. Vi är mycket glada och stolta över att kunna presentera professor i etologi Per Jensen som föreläsare! Per Jensen kommer hålla en öppen föreläsning till vilken alla kan köpa biljett, och en föreläsning endast för uppfödare anslutna till SLK. Kostnad 2 600 kr för två deltagare från samma uppfödning, 1600 kr för en deltagare. Detta inkluderar hela programmet, hotellrum och frukost, lunch och tvårättersmiddag första dagen och fika båda dagarna. Dryck till middagen är inte inkluderat i priset. |
Program
Plats: Nordic Choice Hotel Ekoxen, Linköping Lördag:
|
För vem?
Man behöver vara ansluten uppfödare för att anmäla sig till seminariet. Inte ansluten ännu? Vi ser fram emot din ansökan! Du ansöker om uppfödarmedlemskap här på klubbens hemsida. Läs mer här! |
Öppen föreläsning - Hunden och vi
Per Jensen, 15/10 13-15.30 Till denna föreläsning är alla välkomna att köpa biljetter. Pris: 375 kr (150 kr för SLK-medlemmar) Läs mer här! |
Anmälan
Anmälan till uppfödarseminariet görs via mejl till kassor@labradoodleklubben. Uppge vid anmälan om ni kommer en eller två deltagare. Är ni två deltagare från samma uppfödning så är priset för boende i dubbelrum. Önskar ni istället två enkelrum så meddela det vid anmälan så återkommer vi med pris. Glöm inte meddela oss eventuell specialkost eller allergier.
Ni kommer på mejl få en faktura. Det går att betala via swish eller bankgiro.
Har ni frågor går det jättebra att mejla oss på [email protected].
Anmälan till uppfödarseminariet görs via mejl till kassor@labradoodleklubben. Uppge vid anmälan om ni kommer en eller två deltagare. Är ni två deltagare från samma uppfödning så är priset för boende i dubbelrum. Önskar ni istället två enkelrum så meddela det vid anmälan så återkommer vi med pris. Glöm inte meddela oss eventuell specialkost eller allergier.
Ni kommer på mejl få en faktura. Det går att betala via swish eller bankgiro.
Har ni frågor går det jättebra att mejla oss på [email protected].